A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Самооцінювання школи: чекліст на початок ІІ семестру

Самооцінювання — важлива складова функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у школі. Воно допомагає керівництву оперативно реагувати на виклики, відстежувати динаміку та визначати напрями розвитку закладу освіти. Втім для отримання показових результатів самооцінювання потребує методичності та систематичної роботи керівника і його заступників, а також залученості всіх учасників освітнього процесу. Які ж процеси варто розпочати у першій частині навчального року та про що не забути на початку ІІ семестру — розглянемо далі.

09:57 28.01.2021

Санітарний регламент для шкіл: на що звернути увагу

1 січня 2021 року набрав чинності Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, що вносить низку змін в організацію освітнього простору у школах та дає змогу керівникам шкіл і вчителям краще адаптувати середовище за концепцією Нової української школи.

09:52 28.01.2021

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОСВІТНІЙ ОКРУГ І ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ УЗГОДЖЕНО З ЗАКОНОДАВСТВОМ

Уряд вніс зміни до Положення про освітній округ і опорний заклад освіти, які узгоджують документ із чинним законодавством. Відповідне рішення Кабінет Міністрів ухвалив сьогодні, 27 січня 2021 року.

08:42 28.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень