A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

ДОНЕЦЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ДЕБАТНИЙ ЦЕНТР ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В ОНЛАЙН-ТРЕНІНГУ "ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЛЯ"

Дата: 01.12.2021 15:33
Кількість переглядів: 87

Донецький молодіжний дебатний центр оголошує набір учасників на участь у онлайн-тренінгу "Попередження домашнього насилля", що відбудеться 7-10 та 14-17 грудня 2021 року у додатку Zoom з 14:30 до 17:30.

Метою заходу є підвищити обізнаність шкільних вчителів Донецької, Луганської, Запорізької, Житомирської областей про причини, наслідки та шляхи боротьби з домашнім насильством, цінностями в галузі прав людини, формуванням культури прав людини.

До участі запрошуються вчителі закладів освіти. Перевага буде надаватись учасникам та учасницям з Донецької, Луганської, Запорізької, Житомирської областей.

Бажаючим взяти участь необхідно обрати одну дату тренінгу заповнити реєстраційну форму:

Для тих, хто бажає взяти участь в тренінгу 7-10 грудня 2021, треба заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/itMijWxZTMKbbdKK9 до 3 грудня 2021 року.

Для тих, хто бажає взяти участь в тренінгу 14-17 грудня 2021, треба заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/dd5iuxEFzmc7ds5v5 до 10 грудня 2021 року

Результати відбору та посилання на зустрічі будуть повідомлені всім учасникам та учасницям, що були запрошені електронною поштою. Учасники та учасниці, що виконають всі умови отримають Сертифікати, що підтверджують проходження тренінгу з 20 годинами. 

Тренінг є частиною проекту «Молодь проти насилля», що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

За додатковою інформацією звертайтесь до Ольги Донець за адресою debate@cent.dn.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень