A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Дистанційні методичні заходи

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету відділу освіти Селидівської міської ради на 2020 рік 28 та 29 грудня 2020 року на платформі ZOOM відбулися такі заходи:

13:18 29.12.2020

ВІДПОВІДІ НА ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ ЩОДО СВІДОЦТВА ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

ЩО ТАКЕ СВІДОЦТВО ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ/УЧЕНИЦЬ 1-4 КЛАСІВ НУШ? Свідоцтво досягнень – це документ, який дає розгорнуте уявлення про навчальний поступ дитини в школі. Вчитель/вчителька заповнює документ двічі на рік. Свідоцтво досягнень складається з двох частин: характеристики наскрізних умінь учня/учениці та результатів навчання за предметами або інтегрованими курсами. Наскрізні вміння або так звані «м’які» вміння, як-от читання з розумінням, ініціативність чи здатність співпрацювати, формуються під час вивчення всіх предметів та інтегрованих курсів.

10:01 28.12.2020

Новорічні святкування в ЗДО №18 «Космос»

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Всіх охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. І дива дійсно трапляються. Адже на святі малюки зустрілися з різними казковими героями, за помахом чарівної палички перенеслися у крижану країну Зимоньки–зими. Наприкiнцi свята діти отримали смачні подарунки від Діда Мороза.

09:47 28.12.2020

Свято Миколая в ЗДО №18 «Космос»

Святий Миколай першим приходить до нас — зі святом милосердя та добра. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу — кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

08:46 24.12.2020

"Стартуємо до успішної школи"

Для вчителів, директорів шкіл та батьків розробили безплатний цикл онлайн-курсів про розвиток шкільної громади.

08:36 23.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень