A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Особлива творчість особливих дітей

Дата: 03.12.2021 09:51
Кількість переглядів: 151

Міжнародний день людей з інвалідністю відзначається 3 грудня. Вперше він був проголошений у 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН.

Відзначення цієї дати мобілізує підтримку громадськості для розв'язання найважливіших питань, що стосуються соціальної інтеграції людей з інвалідністю, сприяє підвищенню обізнаності про проблеми інвалідності й привертає увагу до переваг інклюзивного суспільства, доступного для всіх.

Цей день є нагадуванням про необхідність виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Цей день акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Одеське відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти (МАПО) в рамках відзначення цієї дати проводило Всеукраїнський відкритий інклюзивний перфоменс online «Особлива творчість особливих дітей». В ньому взяли участь діти з різних куточків України, в тому числі і вихованці студії паперової пластики «Папірус» Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська. Учасники перфоменсу отримали сертифікати.

   

Більш детально з інклюзивним перфоменсом та його учасниками можна ознайомитися на сторінці Одеського відділення МАПО за посиланням https://www.facebook.com/groups/526977604456933/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1203339976820689


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень