A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

СТАРТ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ДИРЕКТОР 2021: НАЙКРАЩА ПРАКТИКА»

Розпочався ІІ Всеукраїнський конкурс «Директор 2021: найкраща практика» для керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти, організований партнерами Державної служби якості освіти України Цифровим видавництвом МЦФЕР.

15:42 10.06.2021

Вступна кампанія-2021 для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій: виклики, ризики та перспективи

(м. Київ) - 4 червня 2021 року відбудеться пресконференція Міністерства освіти і науки України та ГО «Фонд «Відкрита політика»: «Вступна кампанія-2021 для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій: виклики, ризики та перспективи». 

11:05 04.06.2021

Що потрібно знати педагогу про підвищення кваліфікації

Кожен педагогічний працівник зобов’язаний підвищувати свій професійний рівень та педагогічну майстерність, підвищувати кваліфікацію – тобто опановувати нові та вдосконалювати раніше набуті компетентності у межах своєї професійної діяльності або галузі знань. Служба освітнього омбудсмена підготувала роз’яснення, що потрібно знати педагогу про процедуру підвищення кваліфікації.

08:36 04.06.2021

Підсумки мовно-літературних конкурсів

Весна-2021 виявилася багатою на конкурси та перемоги для учнів та педагогів нашого міста. Підведено підсумки обласних конкурсів «Заговори, щоб я тебе побачив», «Квесторія», «Створи шедевр». 

15:07 02.06.2021

"Мрії дитинства"

Ось і закінчено навчальний рік! Попереду літо – незлічена кількість днів, ледве не пів календаря! Попереду  канікули, відпочинок на березі моря, походи в гори, поїздка до бабусі, ігри на свіжому повітрі, здійснення мрій! Літо – улюблена пора дітей та дорослих!

08:53 02.06.2021

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

09:31 31.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень