A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Про проведення ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови

З метою розвитку в учнівської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводитиме II Всеукраїнський відкритий марафон з української мови.

20:44 23.09.2021

Про всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

З метою сприяння свідомого обрання учнями старших класів майбутньої професії та їх успішній реалізації в житті Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» розпочинає всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

20:41 23.09.2021

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ КЕРІВНИКА (ДИРЕКТОРА) ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Міністерство економіки України затвердило   професійний стандарт керівника (директора) закладу загальної середньої освіти. Стандарт було ухвалено 17 вересня 2021 року та внесено до державного реєстру професійних стандартів.

20:45 22.09.2021

Про набір на відкриття Філіалів #Дівчата STEM у закладах освіти України

CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» (ініціатива Дівчата STEM) спільно з UNFPA Ukraine, Фонд ООН в галузі народонаселення в Україні, запрошують активних представників/-ниць шкіл долучитися до програми Всеукраїнської ініціативи розвитку Філіалів #ДівчатаSTEM, що проходить у межах проєкту «Трамплін до рівності» за фінансової підтримки уряду Швеції.

16:19 20.09.2021

Про перебіг фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

16 вересня представники Селидівської територіальної громади долучилися до фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області», що проходила на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено. У роботі взяли участь понад 30 учасників із 22 територіальних громад Донецької області: представники органів управляння освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, освітніх закладів та навчальних установ.

17:58 18.09.2021

Онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі»

Курс створений Державною службою якості освіти для керівників закладів загальної середньої освіти та їхніх заступників з метою сприяння вдосконаленню управлінських процесів у школах та підвищенню якості освітньої діяльності. Після успішного закінчення курсу учасники отримають сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації обсягом 30 годин (1 кредит ЄКТС).

08:04 14.09.2021

Оголошення про проведення конкурсу на вакантну посаду директора Селидівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 6 Селидівської міської ради Донецької області

Оголошено  конкурсний відбір кандидатур на заміщення вакантної посади директора Селидівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6  Селидівської міської ради Донецької області з  07.09.2021.

15:49 07.09.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень