A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Підсумки природоохоронної акції «Проліска»

Весна – найчарівніша пора року. Навесні природа прокидається, все квітне, рясніє різнобарв’ям. Одна з найперших квіточок весни – витончена проліска. Тендітна, ніжна, яскрава. Але милуватися нею слід виключно на галявині, де вона росте. Ці квіти, як і інші первоцвіти, потребують нашої уваги та піклування. Саме з метою  привертання уваги до проблеми збереження рідкісних і зникаючих  рослин Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром щороку проводиться обласна природоохоронна акція «Проліска». Завдяки чудовим роботам дітей, які взяли участь у міському етапі акції, що проходив у ЦТДЮ у квітні, тендітні первоцвіти «розквітли» у малюнках, витворах декоративно-прикладного мистецтва, фотографіях та інформаційних плакатах.  

13:14 26.04.2021

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (International Junior Science Olympiad, IJSO)

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (International Junior Science Olympiad) є однією з найпрестижніших міжнародних олімпіад для школярів та входить до 12 провідних олімпіад, визнаних ЮНЕСКО. IJSO передбачає комплексну теоретичну та практичну перевірку знань та навиків одночасно з трьох природничих дисциплін: фізики, хімії та біології. Конкурсна програма міжнародного фіналу IJSO складається із змагання в теоретичних завданнях, тестах та розв’язанні задач, а також командного туру, який передбачає роботу в групі з трьох осіб над експериментальними завданнями з фізики, хімії та біології.

08:55 26.04.2021

УВАГА!!!

Відповідно до рішення ТЕБ ЧС міської ради від 23.04.2021, з метою недопущення захворюваності серед учасників  освітнього процесу закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти Селидівської міської ради подовжено організацію освітнього процесу за технологією дистанційного навчання до  10.05.2021.

08:23 26.04.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.

11:34 23.04.2021

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

10:59 21.04.2021

«Європа – це я!»

«Шкільний портал»  пропонує учням  долучитися до ІІІ щорічного Всеукраїнського конкурсу, приуроченого до Дня Європи в Україні «Європа – це я!»

10:28 20.04.2021

Підготовка педагогів та асистентів вчителя є одним з найважливіших чинників якісного інклюзивного навчання у школі – дослідження

Однією з умов якісного інклюзивного навчання у школах є наявність підготовлених педагогів та асистентів вчителів. Інклюзивно-ресурсні центри користуються довірою батьків дітей з особливими освітніми потребами, втім потребують методичної підтримки та посилення співпраці зі школами, а чітка гармонізована співпраця між сторонами: ІРЦ – батьки – школа є чи не найважливішим чинником, який зможе суттєво посилити якість інклюзивного навчання у школах України.

08:19 19.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень