A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Стартує реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 до 22 січня 2022 року. Для учасників із Донецької та Луганської областей зареєструватися можна буде на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти за покликанням: https://prob.test.dn.ua/.

11:40 04.01.2022

Майстер клас «Різдвяні пряники»

 В закладі дошкільної освіти  «Чайка» вихователь Юлія Платонова провела майстер-клас з виготовлення різдвяних імбирних  пряників. Вихователі розмальовували кольоровою глазур'ю готові пряники. Під час роботи педагоги поринули в атмосферу передсвяткової ейфорії. Вони ділилися рецептами пряників, які  випікають вдома для своїх рідних та близьких людей, пригадували новорічні вірші, що декламували в дитинстві Діду Морозу та загадували бажання під ялиночку. Виготовлені вихователями пряники будуть виставлені на  міській різдвяній ярмарці.

10:06 21.12.2021

ПУТІВНИК УЧАСНИКА ЗНО

Путівник учасника ЗНО – це справжній довідник, який дасть відповідь на будь-яке запитання, що може виникнути до, під час, або після тестування.  У ньому зібрано всю потрібну інформацію, яка для зручності так і згрупована – за форматом «запитання ? відповіді». Для того щоб полегшити пошук потрібної сторінки на сайті, текст у путівнику залінкований. А для поціновувачів різноманітних гаджетів є QR-коди. Тож ви легко зорієнтуєтеся в часі та інформаційному просторі.

08:59 20.12.2021

Підсумки сертифікації - 2021

Сертифікація педагогічних працівників - досить відповідальний крок для учителя, адже вона допомагає виявити кращих вчителів – професіоналів та агентів змін у освіті, які готові поширювати свій досвід. Сертифікація педагогічних працівників — це ЗНО з професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання, це вміння зробити самооцінювання власної педагогічної майстерності, це можливість представити свій практичний досвід роботи відповідно до критеріїв, зазначених у Методиці експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації шляхом вивчення їх практичного досвіду роботи.

13:49 16.12.2021

Нові здобутки у кошику перемог

У листопаді вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська взяли участь в цілій низці обласних та Всеукраїнських конкурсів. Настав час підбивати підсумки.

09:28 15.12.2021

Щодо проведення педагогічного марафону з дошкільної освіти

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 13.12.2021 № 4/1140-21 «Щодо проведення педагогічного марафону з дошкільної освіти»  15 та 16 грудня поточного року в онлайн форматі проводитиметься педагогічний марафон з дошкільної освіти.

11:40 14.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень