A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Семінар-практикум "Кола Луллія"

10  лютого 2022 року  Галина Горбатенко, вихователь ЗДО №1 «Чайка»,  провела семінар-практикум "Кола Луллія".  Кола Луллія - унікальна ігрова методика, яка сприяє розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дитини. Її винайшов французький монах Раймунд Луллій ще в 13 столітті.

10:41 11.02.2022

Крокує шляхом перемог…

Фінальний тур І етапу конкурсу «Учитель року – 2022» завершено! У відбірковому етапі Конкурсу номінації «Біологія» взяли участь близько 70 претендентів від громад Донецької області.

10:35 07.02.2022

Крок за кроком...

Три дні поспіль в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти триває фінальний етап професійного конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Біологія», в якому бере участь Ірина Ярая, вчитель Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6. Успішно пройдено всі випробування: проведено цікавий майстер-клас, виконано практичну роботу з дослідженням, проведено інтерактивний урок.

08:45 03.02.2022

В новий рік з новими перемогами

Кінець грудня-початок січня видалися дуже насиченими для вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська – вони брали участь у конкурсах, присвячених Новому року та Різдву. І ось, нарешті, конкурси закінчились, журі завершило свою роботу, результати отримані і ми ними дуже задоволені.

14:16 31.01.2022

Всеукраїнський конкурсу Есе "Моя Мрія - Успішна Україна"

Кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного аграрного університету за фінансової підтримки ТОВ «Краснебрук» проводить Всеукраїнський конкурс есе «МОЯ МРІЯ – УСПІШНА УКРАЇНА» серед учнів та учениць 11 класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл, ліцеїв і студентів коледжів.

08:47 24.01.2022

В ЗДО № 1 «Чайка» відзначили День Соборності України

День Соборності України – свято, яке відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

08:41 24.01.2022

Щодо участі в проєкті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню»

Всеукраїнською Громадською Організацією «Поруч» (далі-ВГО «Поруч»), Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) та фінансуванням Інституту Міжнародних Зав’язків, Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини оголошується конкурс серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей в проекті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

10:30 18.01.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень