A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

Високі досягнення у навчальному році

 2019-2020 навчальний рік завершився дистанційно. Але навіть в умовах карантину вихованці Центра творчості дітей та юнацтва міста Селидове дистанційно брали участь у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах.

19:06 30.06.2020

Підсумки Всеукраїнського дистанційного конкурсу «Література і поезія»

В Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська талановиті не тільки вихованці, а й їхні батьки та керівники гуртків. І це переконливо підтвердив Всеукраїнський літературний дистанційний конкурс «Література і поезія». Він проводився в червні цього року в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Талановитий Я» благодійним фондом «Наш слід» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України.

19:04 30.06.2020

Учні Цукуринської філії представляли місто в обласному етапі Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

З 22 по 26 червня учні Цукуринської філії Селидівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 взяли участь в онлайн – конкурсі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

18:52 30.06.2020

Чого не потрібно робити під час проходження ЗНО

Учасник зовнішнього незалежного оцінювання може бути позбавлений права проходити зовнішнє незалежне оцінювання, або його робота може бути анульована, у випадку порушення процедури проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

08:23 25.06.2020

Допуск учасників до пункту проведення ЗНО

Всі тести зовнішнього незалежного оцінювання розпочинаються об 11-й годині. Допуск учасників зовнішнього оцінювання до пункту ЗНО розпочинається о 9.50 та припиняється о 10.50. У разі несприятливих погодних умов учасники зовнішнього оцінювання повинні бути допущені до вестибюля пункту ЗНО завчасно.  

15:01 24.06.2020

Позашкільна освіта – перша сходинка до отримання цікавої професії

Багато років поспіль в Центрі творчості дітей та юнацтва м.Селидове вихованці, які проходять курс навчання за різними напрямками діяльності гуртків, отримують Свідоцтва про позашкільну освіту, що, в свою чергу, надає можливість дітям вступати до вищих навчальних закладів для продовження розвитку їх навиків в творчому напрямку та отримання професії.

14:55 24.06.2020

Вручення свідоцтв про позашкільну освіту в ПДЮТ м.Гірника

Пандемія коронавірусу змінила звичний спосіб життя для мільярдів людей, як і для педагогів та вихованців ПДЮТ м.Гірника. Традиційно з року в рік в ПДЮТ  відбувається урочисте вручення свідоцтв про позашкільну освіту для тих, хто пройшов повний курс навчання.

14:48 24.06.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень