A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новини

«Я малюю літо»

Малювання, ліплення, аплікація, конструювання - один з найбільших задоволень для дитини. Вони приносять дітям багато радості. Малюючи, дитина відображає не тільки те, що бачить навколо, але і проявляє власну фантазію. Не можна забувати, що позитивні емоції становлять основу психічного здоров'я та благополуччя дітей.

09:54 03.08.2020

Заняття з художньої діяльності

1  липня у логопедичній групі ЗДО №33 "Малятко" на занятті з художньої діяльністі дошкільнята малювали ілюстрації до оповідання К.Ушинського "Бджілка на розвідці".

08:36 03.07.2020

Відео-челендж "Я маю право"

За ініціативою Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості, в рамках святкування Дня Конституції України  та з метою узагальнення знань учнівської молоді про Україну, державні символи та Конституцію України, виховання усвідомлення себе як невід'ємної частини українського народу, любові до рідної країни, почуття патріотизму ЗДО №33 "Малятко" взяв участь у відео-челенджі

08:31 03.07.2020

Вебінар «Безпечна та дружня до дитини школа в контексті інституційного аудиту»

30 червня 2020 року Державна служба якості освіти України та ЮНІСЕФ провели вебінар «Безпечна та дружня до дитини школа в контексті інституційного аудиту» для майбутніх експертів з інституційного аудиту Донеччини.

16:20 02.07.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень