A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху

Дата: 12.04.2021 11:40
Кількість переглядів: 109

15 квітня - 15 червня 2021 року в Україні вдруге проходитиме Всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху «Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30», яке реалізується в рамках Національної програми «Traffic Challenge» та ІІ Десятиріччя дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН.

Проєкт проходитиме за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту Патрульної поліції Хештег #Love30 – це гасло цьогорічного Всесвітнього тижня з безпеки дорожнього руху, який проходитиме 17-23 травня. Його використання демонструє активну позицію України у підтримці світових трендів в сфері безпеки дорожнього руху та слідування вимогам Стокгольмської декларації, прийнятої 2020 року урядами світу задля спільної злагодженої боротьби зі смертністю та травматизмом на дорогах
 

Хештег-Марафон #SafetyChallenge - це змагання шкільних команд з усієї України. Команди проводитимуть громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху за участю школярів усіх вікових категорій, а також вихователів та батьків. Фото- та відео-звіти про виконання кожного етапу команди публікуватимуть у Facebook та Instagram з хештегами #SafetyChallenge та #Love30.

Детальніше >>


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень