A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Для освітян області підготовлено збірник науково-методичних рекомендацій «Дистанційні технології в освіті»

Дата: 21.04.2020 22:12
Кількість переглядів: 90

З метою здійснення методичної підтримки педагогічних працівників закладів освіти області в період призупинення навчального процесу колективом Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти підготовлений збірник науково-методичних рекомендацій «Дистанційні технології в освіті».

Він містить інформацію щодо організації виховання, навчання та розвитку учасників освітнього процесу під час карантину.

У цьому збірнику висвітлено низку актуальних питань освіти сьогодення: «Як школярам не втратити освітній ритм під час карантину? Чому вчительству важко дається дистанційна освіта? Як батькам на карантині водночас працювати та створювати умови для навчання дітей? Що допоможе зберегти фізичне та психічне здоров’я під час пандемії?». Крім цього, акцентовано увагу на інструментарії та можливостях сучасних дистанційних технологій, наведені приклади використання платформ при вивченні окремих предметів.  Зібрані та систематизовані вебресурси, за допомогою яких можна зробити навчальний процес під час карантину цікавим та корисним для дітей.

Видання стане у пригоді педагогам, які цікавляться питаннями модернізації вітчизняної системи освіти, та прагнуть зробити її більш мобільною, гнучкою та відкритою.

 

https://drive.google.com/file/d/1BXsd-Uv8HzSGf2BnYfI_ttd9iy2YGXgi/view


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень