A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Підсумки Всеукраїнського дистанційного конкурсу «Література і поезія»

Дата: 30.06.2020 19:04
Кількість переглядів: 85

В Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська талановиті не тільки вихованці, а й їхні батьки та керівники гуртків. І це переконливо підтвердив Всеукраїнський літературний дистанційний конкурс «Література і поезія». Він проводився в червні цього року в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Талановитий Я» благодійним фондом «Наш слід» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України.

Хочеться підкреслити, що даний захід відкрив нові можливості для творчої самореалізації учасників будь-якого віку, статі та рівня професійної підготовки, дав змогу поділитися в літературній формі власним світоглядом та особистими думками.

В конкурсі взяли участь у віковій категорії «Дорослі» керівник гуртка «Веселі нотки» Горбачова Надія Петрівна та мама вихованця Адамчук Олена Сергіївна.

«Колискова» Горбачової Н. П. була написана в добрих традиціях народної поезії, отримала дуже позитивний відгук від журі конкурсу та посіла почесне ІІІ місце.

 Веселий дитячий вірш «Де живе Дід Мороз» Адамчук Олена написала до новорічного свята для свого сина. До речі, його було покладено на музику керіником гуртка «Веселі нотки» Горбачовою Н. П. і Лев виконав пісню на святі у Будинку творчості. Отримавши достойну високу оцінку журі, вірш посів ІІ місце.

Вітаємо переможців, бажаємо їм творчих успіхів та зичимо наснаги!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень