A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

В новий рік з новими перемогами

Дата: 31.01.2022 14:16
Кількість переглядів: 82

Кінець грудня-початок січня видалися дуже насиченими для вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська – вони брали участь у конкурсах, присвячених Новому року та Різдву. І ось, нарешті, конкурси закінчились, журі завершило свою роботу, результати отримані і ми ними дуже задоволені.

Найбільш значущим був Міжнародний конкурс «Royal Stars-2021», який проводився у Лондоні Громадською організацією "ZIRKA" і в якому вихованка студії паперової пластики «Папірус» Іванова Вікторія стала Лауреатом І ступеню.

Всеукраїнські конкурси мистецтв «Новорічні дива» та «Різдвяна Україна» проводилися організаційним комітетом «Смайл Фест» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України з метою удосконалення естетичного виховання дітей і молоді та відродження, збереження і розвитку національної культури. І ось наші результати:

  • Шумов Олександр (студія паперової пластики «Папірус») – І місце;
  • Беззубікова Марія (студія паперової пластики «Папірус») – І місце;
  • Пугач Іван (гурток «Творча майстерня») – І місце;
  • Тіточка Маргарита (студія паперової пластики «Папірус») – ІІ місце;
  • Устюгова Вероніка (студія паперової пластики «Папірус») – ІІ місце;
  • Маліков Богдан (студія паперової пластики «Папірус») – ІІ місце;

 

     Ще два Всеукраїнських конкурси дитячої творчості, «До дня Святого Миколая» та «Новорічна казка», проходили у місті Черкаси за підтримки культурного центру «Перлина мистецтва». В них взяли участь і отримали призові місця вихованці «Папірусу» - Іванова Вікторія, Гайворонська Юлія, Супенко Олександра, Єрмакова Каміла, Шумов Олександр (І місце), Адамчук Лев, Долгопола Діана, Беззубікова Марія (ІІ місце).

   Також вихованці БТДЮ взяли участь у Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв «Зимова казка», який проводився творчою спілкою «Асоціація діячів арт-мистецтв України»(м. Тернопіль) і отримали дуже високі результати: Єрмакова Каміла – Гран-Прі, а Супенко Олександра посіла І місце.

 

     Був ще Всеукраїнський відкритий конкурс з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «В очікуванні Різдва» від арт-майстерні «Намалюю щастя», в якому прийняли участь більше 1000 юних талантів з усіх куточків України, і в якому Гайворонська Юлія і Долгопола Діана посіли ІІ місця.

     А ще наші вихованці брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна мрія», який був організований  Українським центром з підвищення правової освіти населення за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. До участі у Конкурсі було запрошено дітей - внутрішньо переміщених осіб,  учасників АТО/ООС та дітей, які постійно мешкають на території проведення АТО/ООС. На Конкурс було подано понад 1300 конкурсних робіт від понад 1100 учасників з Донецької, Луганської, Харківської, Вінницької, Київської, Херсонської, Чернігівської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської областей та м. Києва. Конкурсну комісію очолювали міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна. Наші вихованці Супенко Олександра, Супенко Артем і Тіточка Маргарита отримали Сертифікати та невеличкі солодкі подарунки.

      Попереду ще конкурси, тож бажаємо творчої наснаги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень