A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

В ЗДО № 1 «Чайка» відзначили День Соборності України

Дата: 24.01.2022 08:41
Кількість переглядів: 67

День Соборності України – свято, яке відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

В ЗДО № 1 «Чайка» відзначили День Соборності України.  Напередодні  на честь святкування  в  логопедичній групі «Ромашка»  була проведена спортивна козацька розвага «Козацькому роду  нема переводу» , під час якої  збагачували  знання дітей про Україну, її звичаї та традиції,  розвивали фізичні якості дітей: швидкість, витривалість, спритність, увагу.  Ми впевнені, що в тісній співпраці і в дружньому колі зросте гідний громадянин своєї Батьківщини!

З дошкільнятами було проведено низку заходів, присвячених цьому дню: тематичні ранкові зустрічі, заняття патріотичного спрямування, розвага «Україна – єдина країна». Свято є  хорошим приводом для виховання у малят почуття причетності до кращих традицій своєї Батьківщини. В доступній формі знайомили дітей з державними символами України (Герб, Прапор, Гімн), символічним значенням кольорів прапора та українського віночка. Знайомство дітей з історією України, з витоками свят  закладає у дитячих душах зернятка патріотизму, почуття любові та гордості за свою рідну Україну.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень