A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Щодо участі в проєкті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню»

Дата: 18.01.2022 10:30
Кількість переглядів: 65

Всеукраїнською Громадською Організацією «Поруч» (далі-ВГО «Поруч»), Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) та фінансуванням Інституту Міжнародних Зав’язків, Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини оголошується конкурс серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей в проекті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

Мета проекту – сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Учасники конкурсу заповнюють заявку за покликанням: http://surl.li/baoss та направляють її до 11 лютого 2022 р. Розгляд заявок здійснюється до 25 лютого 2022 р. Відібрані за результатами цього конкурсу заклади в період з січня по грудень 2022 року долучаться до відповідних напрямів реалізації проекту (додається).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень