A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Нові здобутки у кошику перемог

Дата: 15.12.2021 09:28
Кількість переглядів: 76

У листопаді вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська взяли участь в цілій низці обласних та Всеукраїнських конкурсів. Настав час підбивати підсумки.

 «Повір у себе» та «Ми все можемо» - обласні конкурси для дітей пільгових категорій, які вже багато років поспіль проводить обласний Палац дитячої та юнацької творчості. В цьому році в них взяли участь Малянова Катерина та Мотренко Дмитро (студія папервої пластики «Папірус», керівник НемченкоА. О.) і посіли відповідно третє та перше місце.

З 18 жовтня по 15 листопада в місті Києв проходив відкритий Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Подивись, яка барвиста осінь!». Його організатором виступив Зразковий художній колектив арт-майстерні «Намалюю щастя» ЦДЮТ  м. Києва. На конкурс було надіслано 1412 робіт з різних куточків України від вихованців позашкільних закладів та мистецьких шкіл. Дуже приємно, що серед переможців – вихованці студії «Папірус» (Мелікова Олена – І місце, Злигост’єва Єлизавета – І місце, Шкіренко Владислава – відзнака за креативність) та вихованка гуртка «Творча майстерня» П’янкова Тетяна – ІІІ місце (керівник Леонтьєва О. О.).

Вітаємо також вихованців студії паперової пластики «Папірус» з перемогою у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Зірки моєї Батьківщини», який проходив у місті Київ з 18 по 21 листопада: Тіточку Маргариту та Мотренка Дмитра з І місцем, Малянову Катерину та Шевелєву Діану з ІІ місцем, а також Шкіренко Владиславу та Моісеєву Тетяну з ІІІ місцем!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень