A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

«Енергоефективні школи: нова генерація»

Дата: 14.12.2021 08:34
Кількість переглядів: 76

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» з 2012 року впроваджує освітній проєкт «Енергоефективні школи: нова генерація». У цьому проєкті розроблена та функціонує дистанційна освітня платформа energyschool.org.ua, яка схвалена МОН для використання у ЗЗСО України. Напрями діяльності проєкту – навчання молодого покоління енергетичній грамотності, основам енергоефективності та раціонального використання природних ресурсів, формування екологічної свідомості та відповідальності.

На платформі energyschool.org.ua для учнів 4х-11х класів пропонуються три безкоштовні освітні курси, а також низка конкурсів енерго-екологічного спрямування. За період впровадження проєкту до навчання долучилися понад 2500 ЗЗСО України, кількість учасників проєкту перетнула позначку у 625 000 осіб. Проєкт невпинно рухається вперед зі сподіваннями, що нинішнє покоління школярів житиме в енергетично незалежній та екологічно чистій країні.

Для більш детального ознайомлення з проєктом та платформою energyschool.org.ua  буде проведено онлайн-семінар «Навчаємо енергетичній грамоті та виховуємо екологічно свідомих громадян». Запрошуємо представників закладів загальної середньої освіти долучитися до участі у цьому заході. Семінар відбудеться 15 грудня о 15:00 у дистанційному форматі з використанням платформи Zoom. Орієнтовна тривалість заходу – до 2 годин.

Посилання на реєстрацію учасників семінару https://forms.gle/PDqU3gVAojCDRMJ79 (реєстрація відкрита до 18:00 14 грудня).

Контактна особа з питань адміністративної підтримки проєкту – Тетяна Прокопенко,

тел. +38 050 928 56 86, ел. адреса: prokopenko@mdi.org.ua.

 

Програма онлайн семінару >>

 

завантажити >>


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень