A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

ОГОЛОШЕНО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ МЕДІАТВОРЧОСТІ ДЛЯ ШКІЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ «МОЯ ШКОЛА – МЕДІАГРАМОТНА»

Дата: 04.11.2021 09:55
Кількість переглядів: 89

Міністерство освіти і науки в партнерстві з Академією української преси за підтримки Медійної програми в Україні оголосили результати конкурсу медіатворчості для шкільних колективів «Моя школа – медіаграмотна». Конкурс відбувся у межах реалізації проєкту «Абетка вакцинації чи освітнє щеплення від дезінформації від А до Я: методичний комплекс».

Учасниками конкурсу стали медіатворчі проєкти вчителів та учнів з фокусом на стійкість до дезінформації в умовах пандемії, поширення їхнього досвіду щодо впровадження в освітній процес закладу освіти елементів медіаграмотності, використання розробок проєкту в освітній діяльності. Це були стінгазети, постери, малюнки, фото, відео, презентації, заняття для батьків, які використовували різні мови комунікації для поширення власних ідей і об’єднали учнівство та вчительство.

З 62 заявок, які були надіслані на конкурс «Моя школа – медіаграмотна», обрано переможцями 14 робіт, серед переможців проєкт «Медіа-13» Української загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Селидівської міської ради Донецької області Подлєсної Оксани Петрівни і Сухорукової Юлії Юріївни.

Переможці отримають авторський гонорар за розробку та поширення матеріалів за темою проєкту. Також командам-переможницям буде надіслано пакети друкованої продукції (постери, комікси з елементами медіаграмотності), які створено в межах проєкту. Це комікс «Щепле-що? Чомучки в пошуках відповідей про щеплення» та графічний роман «Як імунні клітини вірус долали».  

Докладніше про підсумки конкурсу можна дізнатись за посиланням.

 

https://mon.gov.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень