A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Про перебіг фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

Дата: 18.09.2021 17:58
Кількість переглядів: 103

16 вересня представники Селидівської територіальної громади долучилися до фокус-групи в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області», що проходила на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено. У роботі взяли участь понад 30 учасників із 22 територіальних громад Донецької області: представники органів управляння освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, освітніх закладів та навчальних установ.

У ході зустрічі обговорено проблемні питання проведення реформи освіти в умовах децентралізації. Учасники поділилися досвідом упровадження структурних змін у системі освіти. Жваву дискусію викликали проблеми автономії освітніх закладів. Найактуальнішим питанням, виокремленим у ході діалогу, буде приділена окрема увага спеціалістів та експертів Центру сталого розвитку громад Донецької області.

Проєкт реалізується ГО «Збалансований розвиток – Схід» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки Європейського Союзу у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень