A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Засідання міського методичного об’єднання керівників гуртків позашкільних закладів

Дата: 20.05.2021 16:36
Кількість переглядів: 99

18 травня на базі БДЮТ м.Українська пройшло  засідання міського методичного об’єднання керівників гуртків позашкільних закладів відділу освіти Селидівської міської ради, на якому були присутні 18 педагогів з БДЮТ м.Українськ та ЦТДЮ м.Селидове.

Захід проводився у форматі презентаційного меседжу творчих педагогів «А я роблю так…» з метою обміну досвідом роботи та мотивації керівників гуртків до професійного зростання і використання інноваційних прийомів під час змішаного навчання в позашкільному закладі.

Дуже цікавими були виступи педагогів БДЮТ м.Українська.

Антоніна Немченко, керівник зразкового колективу «Папірус», розповіла про те, як отримати та підтвердити звання «зразковий колектив». Було цікаво та корисно дізнатися, який шлях вона пройшла, що для неї було мотивацією в цьому напрямку.

Далі керівник лялькового гуртка "Казкова мозаїка" Матвєєва Надія Миколаївна розповіла про те, як проводяться заняття гуртка в онлайн-режимі.

Присутні педагоги мали змогу також поділитися своїми наробками та взяти для себе щось нове, цікаве. 

Майстер-клас, який підготувала Немченко Антоніна Олексіївна, був присвячений святкуванню Дня вишиванки. Члени методичного об’єднання з задоволенням взяли участь та кожен продемонстрував свій зразок вишиванки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень