A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Вітаємо переможців!

Дата: 11.03.2020 16:32
Кількість переглядів: 96

Скінчилась зима, а разом з нею завершила свою роботи ціла низка конкурсів різного рівня, в яких брали участь вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська.

В січні у м. Лучки (Словаччина) проходив Міжнародний фестиваль талантів «Різдвяна зірка». Роботи Меньковської Ілони (гурток «природа і фантазія», керівник Некрасова Л. Г.) та Мотренко Альони (студія паперової пластики «Папірус», керівник Немченко А. О.) були представлені на ньому і посіли ІІІ та ІІ місця, дівчата отримали медалі та дипломи.

В лютому у м. Київ відбувався Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Талановитий Я», на якому Тіточка Маргарита (студія «Папірус») зайняла почесне І місце.

Ще два обласні етапи Всеукраїнських конкурсів проходили і завершили свою роботу на базі Донецького обласного Палацу дитячої та юнацької творчості (м. Слов’янськ) – «Смарагдові витоки» та «Єдина родина». Від щирого серця вітаємо переможців.

Дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки»:

І місце –  Долгопола Діана (студія «Папірус»)

ІІ місце – Устюгова Вероніка, Беззубікова Марія, Муратова Софія (студія  «Папірус»)

ІІІ місце – Дробот Єва (гурток «Природа і фантація»)

Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої  творчості «Єдина родина»:

І місце – Маліков Богдан, Беззубікова Марія, Муратова Софія (студія  «Папірус»)

ІІ місце – Богобояща Олеся (студія «Папірус»)

ІІІ місце – Яруліна Дарина (гурток «Природа і фантазія»), П’янкова Тетяна (гурток «Попелюшка»), Голосна Надія, Єрмакова Каміла (студія «Папірус»)

 

Дуже приємно, що робота «Весела мандрівниця» Беззубікової Марії та Муратової Софії буде представляти Донецьку область на Всеукраїнському етапі конкурсу. Бажаємо успіхів!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень