A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Здобутки вихованців БТДЮ м. Українська в дистанційних конкурсах

Дата: 30.11.2020 15:56
Кількість переглядів: 106

Протягом жовтня та листопада проходило декілька дистанційних творчих конкурсів, в яких взяли участь  вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська. Практика проведення дистанційних фестивалів та конкурсів у країнах Європи та ближнього зарубіжжя показала, що це зручна ефективна форма участі, яка надає рівні шанси кожному проявити себе, показати свої таланти. Участь у таких конкурсах дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди, охопити широке коло глядачів.

Один з таких конкурсів був організований Благодійним Фондом «Наш слід» за підтримки Міністерства освіти та науки України та Міністерства культури України і проходив в м. Київ. Це Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Лавина талантів». Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, яке складалось з відомих артистів, педагогів, режисерів, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва. Одразу два вихованця творчого колективу «Веселі нотки» (керівник Горбачова Н. П.) взяли в ньому участь і посіли треті місця – це Головченко Юрій та Сорокіна Альона.

Другий конкурс - Міжнародний фестиваль талантів «Острів Злагоди» -  проходив в м. Запоріжжя і був організований Благодійним Фондом «Злагода» за підтримки уряду Республіки Болгарія. В ньому взяли участь більше 1000 окремих виконавців і колективів з п’яти  країн. І серед них вихованці студії паперової пластики «Папірус» (керівник Немченко А. О.) і гуртка «Веселі нотки» (керівник Горбачова Н. П.). Вітаємо Тіточку Маргариту, Шкіренко Владиславу, Демент’єву Даніелу, Злигостьєву Єлизавету з почесними першими місцями (колектив «Папірус»), а також Сопельняк Анну і Сорокіну Альону з другими місцями (гурток «Веселі нотки»).

Ще один Міжнародний Фестиваль талантів онлайн «Зірки Версалю – 2020» відбувся у Франції. У ньому взяла участь і стала Лауреатом І ступеню вихованка студії паперової пластики «Папірус» Тіточка Маргарита.

 

     Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень