A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Засідання студії директорів ЗЗСО «Секрети ефективного управління»

Дата: 15.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 103

11 грудня 2020 року відбулося чергове засідання методичної студії «Секрети ефективного управління». Під час онлайн спілкування в управлінській лабораторії на платформі ZOOM директори закладів загальної середньої освіти актуалізували знання з теоретичних і практичних аспектів розбудови стратегії розвитку закладів освіти, яка зумовлена якісним оновленням змісту освіти згідно Закону України «Про освіту».

Досвідом роботи з питань створення освітнього середовища, в якому реалізується сучасна модель випускника, особистості, готової до життя з самореалізацією компетенцій, набутих під час здобуття освіти, поділилась директор Селидівської загальноосвітньої гімназії Куцева А.А.

Директорка Української ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 Сухорукова Ю.Ю. зауважила, що стратегія розвитку закладу освіти спрямована в площину цінностей особистісного розвитку, варіативності і відкритості освітньої системи закладу, зумовлює модернізацію чинників, які впливають на якість освітнього процесу, змісту освіти, форм і методів навчання і виховання, внутрішнього і зовнішнього моніторингів якості знань здобувачів освіти та якості надання освітніх послуг.

Із питань створення системи управління на основі моніторингу педагогічної діяльності досвідом роботи поділились Корчагіна О.В., директор Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Уварова О.І., директор Гірницької ЗОШ І-ІІ ступенів № 18, зосередивши увагу на тому, що у створенні особистісно орієнтованої системи професійного зростання вагому роль відіграє педагогічний моніторинг. Моніторингу підлягали питання курсової підготовки та атестації вчителів. Їхньої участі у професійних конкурсах; рівня навчальних досягнень та вихованості здобувачів освіти; результати державної підсумкової атестації. Така робота не лише допомагає виявити стан професійної та методичної підготовки вчителів, дає змогу більш оптимально спланувати роботу в закладі, а й сприяє визначенню напрямків професійного зростання, зміцнення адекватної професійної самооцінки, позитивного самосприйняття й професійної комфортності педагога.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень