A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 11.03.2020 15:30
Кількість переглядів: 88

28.02.2020 відповідно до плану роботи відділу освіти Селидівської міської ради на 2020 рік на базі Центру творчості дітей та юнацтва м.Селидове відбулася нарада керівників закладів освіти під головуванням начальника відділу освіти Яни Передрій.

Основним питанням порядку денного було виконання соціально-економічного розвитку освіти в 2019 році.

У 2019 році на утримання закладів освіти з усіх джерел фінансування було направлено 138,3 млн.грн., за рахунок коштів місцевого бюджету – 86,9 млн.грн. На заробітну плату було виділено 100,7 млн.грн., з них коштів освітньої субвенції – 44,9 млн.грн. Основними напрямками були:

  • забезпечення реалізації Концепції «Нова українська школа» - 1,8 млн.грн., з них коштів місцевого бюджету – 1,0 млн.грн.;
  • протипожежна безпека - 1,1 млн.грн. коштів місцевого бюджету;
  • організація харчування – 6,6 млн.грн. коштів місцевого бюджету, в тому числі для забезпечення гарячим харчуванням учнів 1-4 класів та пільгових категорій закладів загальної середньої освіти (1860 осіб) – 4,2 млн.грн. коштів місцевого бюджету;
  • оновлення комп’ютерної техніки – 1,02 млн.грн., з них державна субвенція – 714,0 тис.грн., коштів міського бюджету – 306,0 тис.грн.;
  • покращення матеріально-технічного стану закладів освіти – 584,4 тис.грн. коштів місцевого бюджету;
  • проведення капітальних та поточних ремонтів – 5,2 млн.грн. коштів державного та  місцевого бюджетів.

 

Про стан освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти міської ради (за підсумками І семестру 2019-2020 н.р.), про  «академічну доброчесність» педагогів доповіла Тетяна Мелікова.

Про стан  організації освітнього процесу в перших класах закладів загальної середньої освіти (Концепція нової української школи) доповіла завідувач міського методичного кабінету Валентина Панасенко, яка зазначила, що важливим елементом системи формування нового змісту освіти в НУШ є чітке бачення результатів педагогічного партнерства «учень – учитель», в основі якого – цінності, зазначені в Концепції НУШ.

Про стан управлінської діяльності в міжатестаційний період керівника закладу освіти, реалії та перспективи розвитку закладу освіти в умовах НУШ доповіла директор Гірницької ЗОШ І – ІІІ ступенів № 17 Олена Балуєва.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень