A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

"Створюємо мистецтво в шкільному саду"

Дата: 27.11.2020 15:27
Кількість переглядів: 119

Шановні колеги!

Відділ освіти Селидівської міської ради інформує, що ГО "Місто-сад", яка займається об'єднанням громад через створення публічних просторів і мистецькі проєкти, за підтримки Українського культурного фонду у 2020 році розпочинає проєкт "Створюємо мистецтво в шкільному саду".

Проєкт складається з підготовки і створення 5 мистецьких виставок, кураторами та митцями яких виступатимуть школярі, а також освітнього онлайн-курсу зі створення виставок у піблічних просторах. Також в рамках проєкту буде розроблено унікальні виставкові конструкції, які заклади освіти зможуть використовувати і надалі.

Стати учасниками проєкту і створити виставку у дворі своєї школи разом з українськими митцями зможуть шкільні команди, що складатимуться з учнів 8-11 класів.

Визначення закладів освіти, у яких буде реалізовано проєкт у 2020-2021 навчальному році відбуватиметься за результатами конкурсу. Для участі у конкурсі необхідно подати заявку в електронній формі до 24 грудня 2020 року. Оголошення переможців конкурсу відбудеться 12 січня 2020 року.

Детальну інформацію щодо проведення конкурсу наведено у додатку 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень