A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

“Miss Yreat Britain”

Дата: 16.12.2019 15:25
Кількість переглядів: 100

З метою виховання позитивного ставлення до традицій і звичаїв інших народів та заохочення учнів до подальшого вивчення англійської мови в Селидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 був проведений позакласний захід “Miss Yreat Britain”.

  

Чотири учасниці конкурсу, учениці 10-11 класів, представляли свої країни: Miss England, Miss Scotland, Miss Wales та Miss Ireland. Чарівні конкурсантки представили себе цікавими розповідями про себе та свої захоплення, показали презентації своїх країн, продемонстрували свої таланти та позмагалися у конкурсі «Who Knows Great Britain better». Учасників конкурсу прийшли привітати їх однокласники та гості. Лунали пісні на англійській мові, дивували запальні танці, звучали чарівні мелодії та піднімали настрій гумористичні сценки. Особливо здивував учень 3-го класу Дрюк Андрій, який продекламував уривок з «Гамлета» У.Шекспіра англійською мовою. Ведучі (учні 11класу Клименко Михайло та Степаненко Максим) вели програму у цікавій захоплюючій формі.

  

На конкурс були запрошені батьки старшокласників. Це була не тільки чудова вистава, а й хороша можливість покращити свої знання з англійської і отримати задоволення.

Журі дуже не просто було визначити переможця конкурсу, так як всі конкурсанти були достойні перемоги. Тому кожні з них стали переможцями у різних номінаціях “Miss Intelligence”, “Miss Grace”, “Miss Charm” та “Miss Originality”.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень