A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Міжнародний день рідної мови в ЗДО

Дата: 25.02.2020 15:16
Кількість переглядів: 95

 

Вже стало доброю традицією в закладах дошкільної освіти проводити до Міжнародного дня рідної мови заходи із вшанування рідного слова, співучої материнської мови.

 

 

 

 

Так, в закладі дошкільної освіти № 5 "Роднічок" у кожній віковій групі пройшли заняття, на яких малюки знайомилися з найкращими зразками української літератури: віршами українських поетів, народними піснями, творами українських письменників, народними казками.

 

Вихователі закладу дошкільної освіти № 18 "Космос" розширили знання вихованців про красу і силу рідної мови, формували у дітей бажання знати рідну мову та спілкуватися нею, виховували любов та повагу до усної народної творчості та художньої літератури. В усіх вікових групах проведено заняття, бесіди, дидактичні ігри, конкурс читців.

 

В закладі дошкільної освіти № 32 «Топольок»  насичено, плідно і  творчо пройшов Тиждень, присвячений Дню рідної мови. На  виставці мистецьких робіт «З душею про Україну»  кожен бажаючий міг представити свої здібності, захоплення. Інструктор з фізкультури Халтуріна Л.В. провела спортивну розвагу «Козаки та козачата», де познайомила з українським видом спорту – хортингом.  Веселі, жваві змагання у естафетах, спортивних танцях, на смузі перешкод розширюють можливості патріотичного та фізичного виховання. А напередодні свята колектив закладу зустрівся з міським народним фольклорним ансамблем «Горлиця», який продемонстрував  мелодійність, красу, багатобарвність народної мови. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень