A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Вшанування учасників професійного конкурсу «Учитель року – 2020»

Дата: 10.01.2020 14:50
Кількість переглядів: 148

Конкурс «Учитель уроку» - це свято творчості, педагогічної майстерності, вчительського ентузіазму, бажання боротися за честь і славу освітян Селидового.

XXV ювілейний Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2020» став важливою подією в житті освітян  нашого  міста, засвідчив високі вимоги до учителя, до методичної віртуозності в побудові освітнього процесу.

За  право називатися кращими змагалися 16 досвідчених вчителів із 9 освітніх закладів у номінаціях «Зарубіжна література», «Історія», «Початкова освіта», «Хімія».

Підведення підсумків та урочисте нагородження учасників першого (зонального) етапу конкурсу «Учитель року-2020» відбулося 9 січня 2020 року на базі Селидівського ЦТДЮ.

 

Методична служба міста запросила конкурсантів, членів журі, представників закладів освіти до педагогічної кав'ярні. Саме у такому форматі пройшло свято  вшанування педагогів, які успішно склали іспит на компетентність і стали переможцями та лауреатами  зонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Затишна атмосфера  допомогла  зняти емоційну напругу та остаточно відчути, що всі випробування завершилися.  Музичні привітання від талановитих  вихованців ЦТДЮ, щирі слова вітань, грамоти, квіти, оплески, доброзичливі посмішки – все було в цей святковий день…

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Яна Передрій, яка наголосила, що українська держава стане успішною лише тоді, коли кожна людина на своєму робочому місці буде чесно і сумлінно виконувати професійні обов’язки. Вручаючи грамоти переможцям та лауреатам конкурсу, Яна Євгенівна  зауважила, що кожен з конкурсантів здобув неабиякий досвід і підтвердив свою професійну майстерність. Голова міської профспілки працівників освіти  Олена Гайчук зазначила, що «Учитель року - 2020» вкотре  доводить, що в місті працюють справжні майстри своєї справи, які гідно виконують покладену на них високу місію – навчання й виховання наших дітей.

Головною особливістю вчительського конкурсу є те, що в ньому немає переможених, адже кожен із конкурсантів для себе й своїх учнів здобув особисту перемогу. І (зональний) етап конкурсу «Учитель року-2020» позаду. Але для переможців конкурсу – вчителя початкових класів Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Стрельник Олени, вчителя історії Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6  Савули Катерини та вчителя хімії Гірницької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17 Пастушенко Катерини - творчі іспити ще не завершилися, попереду - підготовка до ІІ туру вчительських змагань. Переможцям тепер належить честь представляти педагогічну спільноту міста в обласному турі конкурсу. Тому бажаємо їм наснаги, творчих здобутків і, звичайно,  перемоги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень