A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Сто днів навчання у школі

Дата: 28.11.2019 14:00
Кількість переглядів: 97

Після трьох місяців навчання у школі традиційним стало запрошувати батьків першокласників Гірницької ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 на відкриті уроки. Цей захід отримав назву «Сто днів навчання у школі».

28 листопада 2019 року на відкритий урок математики учитель Токарєва Н.В. запросила батьків і колег, щоб продемонструвати вміння і навички, якими оволоділи учні 1 класу протягом майже ста днів перебування у школі. Форму уроку обрала   нетрадиційну – математичне кафе.

Урок видався насиченим і цікавим, адже  освітній процес у 1 класі ведеться з урахуванням ідей Нової української школи  для початкової освіти за такими принципами: доступності і науковості змісту та практичної спрямованості результатів, наступності і перспективності змісту для розвитку дитини.

Присутні побачили, що учні вміють віднімати і додавати у межах 10, знають склад чисел,  основні геометричні  фігури за істотними ознаками, розв’язують прості сюжетні задачі, які є моделями реальних ситуацій.

Вимоги вчителя єдині для всіх і виконуються дітьми. Спільно з учнями вироблені Правила класного колективу. У ході уроку педагог активно використовував життєвий досвід, підтримував активність учнів частою зміною видів діяльності. Вдало поєднувалася усна і письмова робота,  наочність, ІКТ,  дидактичний матеріал.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень