A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Свято Масляної в ЗДО

Дата: 28.02.2020 13:58
Кількість переглядів: 136

Масляна – це яскраве веселе свято, яке покликане проганяти зиму і закликати весну, пробуджувати природу і сонячне тепло. Люди з давніх часів порівнювали весну з новим життям, славили Сонце, яке давало настрій і щастя всьому живому. 

26  лютого  2020 року  в ЗДО № 18 «Космос»  пройшло свято  Масляної. Діти  співали пісні про весну, водили хороводи, змагалися в спортивних конкурсах. Свято Масляної – неймовірне дійство, яке запам’ятається на весь рік.  

  

Саме завдяки таким святам педагоги  ЗДО  навчають дітей берегти та шанувати народні звичаї, традиції, що передаються з покоління в покоління, прославляти свій рідний край та з любов’ю ставитися до всього прекрасного, що нас оточує. 

Масляна – це народне свято, яке щорічно проводиться в ЗДО №30 «Ясна поляна» і яке вже стало традиційним і улюбленим для вихованців садочка. Ось і в цьому році діти святкували Масляну. Весь тиждень  малюки готувалися до цієї події і чекали її з нетерпінням.

Традиційно на святі проводжали Зиму і зустрічали Весну. Діти від душі веселилися, водили хороводи навколо опудала, співали, танцювали, грали і жартували. Найзворушливішою для дітей стала зустріч з Масницею та Скоморохами, які запрошували всіх учасників свята брати участь в іграх та конкурсах і охоче пригощали всіх млинцями.

Дитячому щастю не було меж! Позитивний заряд енергії отримали усі присутні на святі.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень