A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

День Соборності

Дата: 22.01.2020 13:42
Кількість переглядів: 120

22 січня в Україні традиційно відзначають День Соборності.

З метою відзначення цієї події в Курахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 22 було проведено різноманітні тематичні заходи: конкурс малюнків (1-4 кл.) «Я люблю Україну», плакатів (5-11) «Україна – соборна незалежна країна», Єдиний урок державності «Соборна. Вільна. Неподільна. Моя Україна!» у формі інтелектуальних змагань, відеоуроків з обговоренням, тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці «Нас єднає розум, воля та любов…».

Учні старшої школи, тримаючи державний прапор, створили символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу. Проведені заходи закріпили ідею непорушності, єдності українських земель, всього українського народу.

 

Педагоги Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6  приєдналися до святкування  Дня Соборності України.

Учитель історії  Змієвська Н.Є. провела для колег інформаційну хвилину, присвячену Акту Злуки УНР і ЗУНР. Педагоги говорили про єдність та незалежність рідної країни. Наприкінці заходу учителі школи утворили "живий ланцюг" на честь свята. 

Класні керівники Змієвська Н.Є., Єрьоменко О.Г., Мозгова О.П., Малярова В.М., Полішко Л.І. провели для учнів виховні години "Соборна. Вільна. Неподільна. Моя Україна!", під час яких діти ознайомилися з історичними подіями, які сприяли об'єднанню українських земель, обговорили значущість цієї події для подальшого історичного розвитку нашої країни. 

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, немає окремо Східної і Західної України, наша  держава єдина і ми – єдиний народ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень