A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2020 13:34
Кількість переглядів: 88

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

 

У закладах загальної середньої освіти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

 

До школярів Цукуринської філії Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 завітали офіцери групи ГВС штабу ОТУ «Схід», військові лікарі та разом з учнями взяли участь у  патріотичному квесті  "Герої не вмирають!"

  

Військовослужбовці провели майстер класи з медицини, стрільби, збірці та розбірці стрілецької зброї.

  

 

В Курахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 22 було проведено урочисті заходи, а саме: інформаційні хвилинки "Пам'ятаємо. Вшановуємо", перегляд документальних фільмів, круглий стіл "Небесна Сотня. На сторожі гідності", святковий концерт "У пісні нашій - наша сила".

  

 

В Селидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 була проведена загальношкільна лінійка «Небесна сотня у вирій полетіла». На заході був присутній Кучук Андрій Володимирович, член організації Селидівського об’єднання ветеранів АТО, ООС «Блок».

Учасники лінійки звернулися до присутніх із проханням згадати усіх Героїв.

 

У старших класах Гірницької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17 пройшов урок Демократії, у ході якого учні поглибили свої знання щодо поняття «демократія», «політичні знання та свободи громадян України».

  

З інформаційною лекцією для учнів та учителів школу відвідали ветерани АТО  з організації «Моноліт». У кожному класі пройшли тематичні виховні години, на яких вкотре вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень