A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Підсумки природоохоронної акції «Проліска»

Дата: 26.04.2021 13:14
Кількість переглядів: 129

Весна – найчарівніша пора року. Навесні природа прокидається, все квітне, рясніє різнобарв’ям. Одна з найперших квіточок весни – витончена проліска. Тендітна, ніжна, яскрава. Але милуватися нею слід виключно на галявині, де вона росте. Ці квіти, як і інші первоцвіти, потребують нашої уваги та піклування. Саме з метою  привертання уваги до проблеми збереження рідкісних і зникаючих  рослин Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром щороку проводиться обласна природоохоронна акція «Проліска». Завдяки чудовим роботам дітей, які взяли участь у міському етапі акції, що проходив у ЦТДЮ у квітні, тендітні первоцвіти «розквітли» у малюнках, витворах декоративно-прикладного мистецтва, фотографіях та інформаційних плакатах.  

В акції  взяли участь більше 100 учнів закладів загальної середньої освіти міста: ЗЗСО № 1, № 2, № 6, Цукуринської філії Селидівської ЗОШ I-III ст.№ 6, Селидівської загальноосвітньої гімназії та вихованці ЦТДЮ.

Журі  визначило переможців та призерів в  різних номінаціях, а саме: малюнок, листівка, буклет, стінгазета, плакат, декоративно-прикладне мистецтво та фотографія.  Визначено: I місця – 14 робіт, II місця – 15 робіт, III місця – 11 робіт.

За результатами підсумків конкурсу журі рекомендувало направити роботи переможців для участі в обласній природоохоронній акції «Проліска», яка відбудеться у ДОЕНЦ  м. Краматорськ  у травні.

Вітаємо переможців міського етапу чудового весняного конкурсу!

Сподіваємося, що заклики наших дітей дійдуть до своїх адресатів, і весняні квіточки і надалі будуть радувати нас своєю тендітністю та яскравістю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень