A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Гарний початок навчального року

Дата: 17.09.2020 13:13
Кількість переглядів: 104

Для вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська новий навчальний рік розпочався з гарних новин – стали відомі результати конкурсів, які відбулися влітку.

 В липні пройшов Всеукраїнський конкурс з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» - основний конкурс для гуртків  прикладної творчості. В цьому році він проходив у форматі онлайн, на ньому було представлено 2090 робіт з усіх областей України. Вітаємо Меньковську Ілону, вихованку гуртка «Природа і фантазія» (кернівник Некрасова Л. Г.), яка посіла третє місце та Єрмакову Камілу, вихованку студії паперової пластики «Папірус» (керівник Немченко А. О.) з другим місцем!

В серпні у м. Запоріжжя відбувся Міжнародний дистанційний багатожанровий фестиваль-конкурс «Злагода єднає Україну», на якому вихованці студії «Папірус» Малянова Катерина і Маліков Богдан зайняли перші місця, отримавши разом з Дипломами медалі.

Вітаємо також і керівника творчого колективу «Папірус» Немченко А. О., яка сама в серпні прийняла участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряне літо-2020» (м. Обзор, Болгарія), отримавши за представлені роботи Гран-прі фестивалю.

Маємо надію, що новий навчальний рік розкриє нові таланти, надасть нові можливості, нові уміння, творчу наснагу вихованцям БТДЮ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень