A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши»

Дата: 25.03.2021 11:47
Кількість переглядів: 166

БО «Благодійний фонд Сергія Жадана» разом із  ДУ «Український інститут книги», видавництвом «Vivat», проєктом підтримки дитячого читання «Barabooka»  вже втретє проводить Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши».

Конкурс проводиться серед учнів 10-17 років.  Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої молоді на Сході України (Харківська, Донецька, Луганська області),  залучення молодого покоління до творчої діяльності й літературознавчих дисциплін, стимулювання критичного мислення, підвищення рівня читацької компетенції, популяризації читання в Україні.

Для участі у Конкурсі необхідно написати відгук або зняти відео-ролик із рецензією на неперекладну книгу, написану українською мовою. Вибір книги – на вподобання учасників Конкурсу. Вимоги до конкурсних робіт можна прочитати у положенні про Конкурс,  або на веб-сайті Конкурсу «Читай-пиши» http://read-write.org.ua

Оцінювання буде проводитись у двох вікових категоріях: 10-13 та 14-17 років. Фіналісти та переможці отримають цінні призи: 

  • фіналісти, по 20 у кожній віковій категорії, отримають книжки від видавництва «Vivat» та дипломи від НЦ «МАНУ» в електронному вигляді;
  • переможці отримають: 

за І місце в кожній віковій категорії –  планшет, 

за ІІ і ІІІ місце в кожній віковій категорії – смарт-годинник,

за ІІ і ІІІ місце за відео-відгук  – комплект для блогерів (лед лампа-кільце, штатив-трипод, мікрофон, гнучкий холдер для смартфона).  

Головний приз для переможців Конкурсу – дводенна поїздка влітку 2021 року до Харкова.

Конкурсні роботи приймаються до 28 квітня 2021 року. Визначення і оголошення переможців відбудеться  18 травня 2021 року. 

Більше про конкурс можна дізнатися на:
Сторінці конкурсу у Фейсбук https://www.facebook.com/chytaj.pyshy/
Інстаграм instagram.com/chytay.pyshy 
та веб-сайті: http://read-write.org.ua

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень