A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Роз’яснення МОН щодо набору до 10-11 класів

Дата: 26.01.2021 11:02
Кількість переглядів: 110

Міністерство освіти і науки України надає роз’яснення щодо набору до 10-11 класів закладів загальної середньої освіти у 2021 році.

Забезпечення рівного доступу до якісної повної загальної середньої освіти для кожної дитини є ключовим пріоритетом держави. МОН звертає увагу на те, що жодного випускника 9-х класів не буде позбавлено права на продовження здобуття повної загальної середньої освіти.

Заходи з удосконалення освітньої мережі, що здійснюються впродовж останнього часу органами місцевого самоврядування у зв’язку з реалізацією адміністративно-територіальної реформи та відповідно до перспектив упровадження з 2027 року профільної освіти, спрямовано на суттєве покращення якості та ресурсного забезпечення освіти, зокрема в сільській місцевості.

Як свідчать результати зовнішнього незалежного оцінювання, чим більш потужною і ресурсозабезпеченою є школа, тим більш успішними є її випускники. Доступ до якісної освіти напряму залежить від ефективності освітньої мережі. Вона, зокрема, є найбільш ефективним інструментом боротьби з нерівністю та дискримінацією у сфері освіти.

Докладніше: bit.ly/3sPgnlN

За матеріалами Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень