A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Підсумки Всеукраїнського фестивалю «Зірки та зіроньки»

Дата: 12.06.2020 11:01
Кількість переглядів: 144

Завершив свою роботу Всеукраїнський фестиваль «Зірки та зіроньки».

Він проходив за  підтримки Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання  Донецької облдержадміністрації та за сприяння Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації в рамках Державної цільової програми «Молодь України 2016-2020» (Постанова Кабінету Міністрів від 18.02.2016 р. № 148) з метою пошуку та подальшого розвитку талановитих виконавців серед дітей та підлітків, підтримки талановитих дітей сиріт, дітей з багатодітних родин, сприяння розповсюдженню народної, естрадної музики, хореографічного та циркового мистецтва шляхом концертної діяльності, створення радіо та телевізійних програм та демонстрації їх для широкого кола радіослухачів та телеглядачів, розміщення їх у інтернет-мережі.

Фестиваль-конкурс проходив у два етапи – відбірковий тур та фінал. Одразу три вихованці гуртку «Веселі нотки» Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська (керівник Горбачова Н. П.) вийшли в фінал, де посіли почесні призові місця:

І місто – Головченко Юрій

І місто – Матвеєва Анастасія

ІІ місто – Сорокіна Альона.

Переможці отримали Дипломи, медалі та цінні подарунки. Вітаємо їх та бажаємо їм та їхньому керівнику творчої наснаги та нових перемог!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень