A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Методичний портал

Дата: 05.03.2020 10:36
Кількість переглядів: 85

В неймовірно теплій та дружній атмосфері відбулася зустріч вчителів початкових класів Селидівської ЗОШ № 1  за круглим столом з метою вдосконалення та підвищення професійного рівня сучасного вчителя.

КоровкаТ.В. представила  модель сучасного вчителя, яка передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатися, бути у постійному пошуку. Вона поділилася з колегами власними наробками і запропонувала модель планування індивідуальної освітньої траєкторії та її реалізації в міжатестаційний період.

Сучасне життя  вимагає від школи звернути увагу на дітей з особливими освітніми потребами.  Вчителі нашої кафедри розуміють важливість цього питання, тому Галкіна О.С. звернула увагу колег, що інклюзивна освіта в широкому сенсі передбачає створення рівних можливостей для всіх категорій  дітей в Україні. На практиці спробували, як має бути організоване інклюзивне навчання, а також як педагогам у межах інклюзивного класу порозумітися і працювати за ефективними моделями спільного викладання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень