A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Засідання вчителів природничо-математичного циклу

Дата: 28.02.2020 10:24
Кількість переглядів: 104

                           Творчість – це не розкіш для обраних,

а загальна біологічна потреба,

 інколи не усвідомлена нами.

       Г. Іванов

Життя постійно змінюється, підштовхуючи школу до змін. Її розвиток вимагає нових форм організації навчального процесу, нових ритмів та методів узгодження системи освіти з вимогами сучасного життя та з потребами особистості. А оскільки учительська праця і педагогічна творчість є синонімами, то необхідно розглядати способи подолання інертності й консерватизму нашої діяльності та способи розвитку творчості кожного вчителя.

27 лютого   відбулося чергове засідання вчителів природничо-математичного циклу Селидівської ЗОШ № 1 на тему «Використання нетрадиційних форм проведення уроку», метою якого було пошук раціональних шляхів удосконалення педагогічної майстерності вчителів для подальшого впровадження в практику роботи. Вчителі Логвіна Н.А. та Рева Л.В. поділися досвідом і презентували власні наробки та ідеї. Бурхливе обговорення викликали новий закон "Про освіту" та реалізація концепції "Нової Українського Школи". 

Не залишилося без уваги і питання впровадження компетентністно орієнтованого підходу до навчання, адже освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень