A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

День вишиванки

Дата: 21.05.2020 09:50
Кількість переглядів: 91

Українська вишиванка, мабуть, найкрасивіше і найнезвичайніше національне вбрання в усьому світі. Вона вражає своєю красою і багатством.

Цьогоріч – День вишиванки припадає на 21 травня. Учні і вчителі Української ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 Селидівської міської ради підготували до цього свята низку активностей: онлайн-виставку власноруч виготовлених вишиванок від малят 1 класу та вчителя Соклакової О.О. (https://youtu.be/_R_ggG9WByg), інформаційні повідомлення (педагог-організатор Орлова Н.Ю., заступник директора з виховної роботи Черняк О.Є.).

Цікаве бачення сучасної вишиванки запропонувала директор закладу Сухорукова Ю.Ю., яка за допомогою  QR-кодів об’єднала фото учнів у єдиний «вишитий» малюнок.

Родзинкою дня став онлайн-флешмоб «Код єдності» (вчитель української мови та літератури Подлєсна О.П.), до якого долучилися учні та вчителі Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Ірпінської міської ради Київської області, Миролюбівського НВК-ліцею Лозівської міської ради Харківської області, Царедарівської філії Миролюбівського НВК-ліцею Лозівської міської ради Харківської області, Київецького НВК Миколаївського району Львівської області, Черницької ЗЗСО І-ІІІ ст. Розвадівської сільської ради Миколаївського району Львівської області, Тернопільської загальноосвітної школи І-ІІІ ст. №14 імені Богдана Лепкого (https://padlet.com/oksana_shumyn1/ghe2o9zpcfai23ej).

Колектив школи щиро вітає усіх із святом і закликає одягати вишиванку на будь-який смак і колір, де б ви не були! Вражаймо світ красою і розмаі?ттям украі?нських вишиванок разом!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень