A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Знавці української мови змагатимуться дистанційно

Дата: 22.12.2020 09:25
Кількість переглядів: 88

Інститут модернізації змісту освіти та Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів» 2021 року проведуть Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика в дистанційному форматі. 

Участь у ньому зможуть узяти учні 3-х – 11-х класів, учні закладів професійно-технічної освіти, студенти та курсанти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Про це в коментарі Освіта.ua повідомила начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи ІМЗО Олена Артеменко.

За її словами, 2021 року з міркувань епідемічної безпеки конкурс не буде проведено в традиційному форматі.

«Керуючись ідеєю Міжнародного конкурсу з української мови, ми запланували інший захід. Він не передбачатиме відзначення переможців стипендіями Президента України. Натомість ми хочемо надати підтримку талановитим учням і студентам, які, на жаль, цьогоріч не зможуть узяти участь у традиційному конкурсі імені Петра Яцика», – наголосила Олена Артеменко.

Всеукраїнський відкритий марафон відбудеться в чотири етапи з 22 лютого до 21 березня 2021 року.

Для того щоб узяти участь у марафоні, необхідно з 01 до 14 лютого 2021 року заповнити анкету та зареєструватися на платформі HUMAN.

Ознайомитися з правилами участі можна на сторінці Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика.

 

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

 

http://osvita.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень