A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Засідання методичної ради

Дата: 27.02.2020 08:58
Кількість переглядів: 103

26 лютого 2020 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва  відбулося засідання методичної ради за участю заступників директорів з навчальної роботи закладів загальної середньої освіти міста.


На порядок денний було винесено вісім питань. Панасенко В.В., завідувач ММК відділу освіти Селидівської ради, доповіла про результативність курсової перепідготовки в 2019 році, зауваживши, що всі запити вчителів у підвищення кваліфікації були задоволені повністю. Савула К.В., заступник директора Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 та Цхададзе Л.О., заступник директора Української ЗОШ І-ІІІ ступенів №12,  доповіли про створення умов для оновлення, поглиблення, удосконалення професійної компетентності вчителів у міжатестаційний період. 

Під час розгляду питання «Про підсумки проведення предметних олімпіад 2018-2019 навчального року, І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт учнів – членів МАН» Панасенко В.В. наголосила на необхідності покращення роботи вчителів з обдарованою молоддю. Також були розглянуті питання «Про методичні аспекти організації і проведення ЗНО 2019, моніторингових досліджень ДРЦОЯО в Українській ЗОШІ-ІІІ ступенів №12»,  «Схвалення досвіду роботи вчителів, що претендують на педагогічні звання «вчитель-методист», «вихователь-методист» та інші. Робота методичної ради була плідною та ефективною.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень