A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (International Junior Science Olympiad, IJSO)

Дата: 26.04.2021 08:55
Кількість переглядів: 180

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (International Junior Science Olympiad) є однією з найпрестижніших міжнародних олімпіад для школярів та входить до 12 провідних олімпіад, визнаних ЮНЕСКО. IJSO передбачає комплексну теоретичну та практичну перевірку знань та навиків одночасно з трьох природничих дисциплін: фізики, хімії та біології. Конкурсна програма міжнародного фіналу IJSO складається із змагання в теоретичних завданнях, тестах та розв’язанні задач, а також командного туру, який передбачає роботу в групі з трьох осіб над експериментальними завданнями з фізики, хімії та біології.

До участі у ІІ Всеукраїнському відборі запрошуються школярі віком до 15 років (народилися 1 січня 2006 року або пізніше), які володіють ґрунтовними знаннями одночасно з фізики, хімії та біології.

Щоб стати учасником І етапу ІІ Відбору необхідно:                                                     

до 5 травня заповнити реєстраційну форму за посиланням;                                                       

- 25 травня пройти онлайн-тестування І етапу.

Детальніша інформація про умови та правила проведення ІІ Всеукраїнського національного відбору - за посиланням http://man.gov.ua/ua/activities/ijso

 У випадку виникнення додаткових питань звертайтесь до національного координатора IJSO в Україні Євгена Кудрявця на електронну пошту jasuselection@man.gov.ua з темою листа: IJSO_2021. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень