A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Семінарське заняття «Урок – завжди пошук»

Дата: 31.01.2020 08:53
Кількість переглядів: 103

30 січня 2020 року в Селидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6  відбулося  семінарське заняття за темою «Інтерактивні методи навчання», на якому були присутні 36 педагогічних працівників. Метою заходу було підвищення професійної компетентності учителів з питань впровадження в освітній процес інтерактивних методів навчання.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Савула К.В.  ознайомила учасників заходу з принципами, формами і методами інтерактивного навчання, моделями і основними складовими інтерактивних уроків. Педагоги розглянули класифікацію інтерактивних технологій і критерії відбору методів навчання.

Практична частина заходу передбачала демонстрацію педагогами прийомів і методів,  які вони застосовують на уроках. Своїм педагогічним досвідом поділились учителі: Полішко Л.І., Змієвська Н.Є., Мензарар Н.Ю., Лук’янець Н.С., Єрьоменко О.Г., Лозова Л.В., Савула К.В. і продемонстрували застосування таких методів і прийомів, як метод емпатії, колового тренування, вільного письма,  прийоми «Прокачай мізки», «Доміно», «Фішбоун», «Timelain», «Виклик», «Кошик ідей», «Читання з маркуванням», «Пантбук», online-тести в  сервісі Kahoot.

Після заняття відбулося активне обговорення, упродовж якого учасники ставили питання й ділилися враженнями.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень