A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Канікули не проходять даремно!

Дата: 17.08.2020 08:30
Кількість переглядів: 101

Як добре, що у наших вихованців є можливість влітку дистанційно створювати чудові роботи: малювати, клеїти, плести, складати оригамі, а потім з ними ще й приймати участь у різноманітних конкурсах. У вік сучасних інтернет-технологій з’являються все нові й нові можливості для демонстрації своїх талантів. При чому зовсім необов’язково бути присутнім особисто!

Два Міжнародні фестивалі-конкурси відбулися дистанційно влітку і нові зірочки з’явилися у Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська!

Перший конкурс, «Зірки Лагідної країни», проходив у Запоріжжі під патронатом благодійного фонду «Злагода» і об’єднав разом понад 1000 учасників з 16 областей України, а також з Білорусі, Болгарії, Грузії, Молдови, Македонії та з інших країн. У фестивалі-конкурсі прийняли участь вихованці студії паперової пластики «Папірус» (керівник Немченко А.О.) Адамчук Лев, Шумов Олександр, Архіпенки Богдан і Ольга, Устюгова Вероніка, а також вихованка гуртка «Природа і фантазія» (керівник Некрасова Л.Г.) Яруліна Дарина. Ми пишаємося тим, що в цьому конкурсі усі наші гуртківці посіли почесні перші місця, отримавши Дипломи та медалі!

Другий Міжнародний фестиваль-конкурс «EuroStar-2020» відбувся у  м. Бремен (Німеччина) за підтримки громадської організації ZIRKA. У ньому взяли участь Меньковська Ілона (гурток «Природа і фантазія») та Муратова Софія з Беззубіковою Марією (студія «Папірус»). Роботи дівчат отримали високу оцінку міжнародного журі – Ілона зайняла друге місто, а вихованки творчого колективу «Папірус» стали Лауреатами І ступеня.

Організатори обох фестивалів висловили подяку керівникам гуртків Некрасовій Л.Г. та Немченко А.О. за активну участь у конкурсах і високі результати їхніх вихованців.

Сподіваємось, що подальша участь у різноманітних конкурсах стане для наших вихованців наступною сходинкою на їхньому творчому шляху!

 

?


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень