A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Школи запрошують у челендж зі здорового харчування

Дата: 22.04.2021 08:16
Кількість переглядів: 99

Українські школи запрошують узяти участь у челенджі на тему «Здорове харчування» та виграти грант на закупівлю обладнання для лабораторій з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Організатором заходу є Громадське об‘єднання «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Метою програми є розвиток здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

Захід допоможе зацікавити школярів здоровим харчуванням й продемонструє, що здорова їжа – це легко, смачно й різноманітно.

На учасників, які долучаться до челенджу, чекають цікаві завдання, підбірки корисної інформації, зустрічі з експертами, креатив та співпраця всередині шкільної спільноти задля формування корисних звичок.

Челендж триватиме 4 тижні – з 26 квітня до 24 травня. Протягом цього часу школи мають виконати креативні завдання та провести активності на тему здорового харчування, які оцінюють й коментують експерти програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

За результатами оцінок, 5 найактивніших шкіл отримають гранти загальною сумою 90 000 гривень на закупівлю обладнання для лабораторій з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Реєстрація шкіл триває до 25 квітня включно.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

 

http://osvita.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень