A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Новорічні свята в закладах дошкільної освіти

Дата: 26.12.2019 15:06
Кількість переглядів: 185

В закладах дошкільної освіти розпочалися новорічні свята. Новорічне свято для дітей - це неймовірна подорож у казковий світ веселощів та пригод, а ще солодких подарунків від Діда Мороза.

 

Пройшли перші новорічні ранки у групах середнього дошкільного віку  ЗДО "Роднічок". Діти водили хороводи круг ялинки, співали пісні, відгадували загадки.  Герої свята Лішак, Баба Яга, Снігова королева, розбійники, кіт та металева криска порадували присутніх своїм виступом. Дід Мороз та Снігуронька прийшли до дітей не з пустими руками, а з солодкими подарунками.

 

В ЗДО № 1 "Чайка" до малят завітали Сніжна королева, Хуртовина, Хлопавка, Факір та інші казкові герої. Новорічне свято залишило тепліта світлі спогади у дітей та дорослих.

 

В гості до дітей ЗДО № 30  "Ясна поляна" завітали кіт Базіліо, лисиця Аліса, чарівна Мишка, красуня Зима. Малеча зустріла Діда Мороза та Снігуроньку веселими піснями, запальними  таночками та зимовими віршиками. Гості отримали велике задоволення, а малюки  - подарунки від Діда Мороза.

 

Розпочались Новорічні свята в закладі дошкільної освіти № 18 «Космос». Педагоги творчо підійшли до підготовки святкування Нового року  та чудово прикрасили всі групові кімнати та  приміщення закладу.

Цікаво продумані сценарії, ігри з казковими героями, святковий музичний супровід, новорічні хороводи, танці та ігри створили незабутню святкову атмосферу.

Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади на цілий рік.

 

В ЗДО № 33 «Малятко» вихованці співали, танцювали, грали у веселі ігри.

До дітлахів приходили казкові персонажі, веселий Сніговик завітав до першої молодшої групи, співав і танцював разом з дітьми.

Дід Мороз вразив дітей, подзвонив малятам по скайпу і розповів про свою казкову бібліотеку.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень