A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Урочисте відкриття обласного STEM-центру

Дата: 11.06.2021 14:28
Кількість переглядів: 137

Впровадження цифрової трансформації освіти і науки є одним з пріоритетних напрямів роботи Міністерства освіти і науки на 2021 рік.

Реалізація  концепції  «Регіональний розвиток цифрової освіти на 2021-2027 роки» в межах проєкту «Розвиток STEM-освіти в Донецькій області» передбачає створення обласного STEM-центру, урочисте відкриття якого відбулося 11 червня 2021 року на базі Краматорської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів № 10.

Яна Передрій, начальник відділу освіти Селидівської міської ради, та  Катерина Савула, заступник директора Селидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, взяли участь в роботі діалогової панелі: «Регіональні виклики цифрової трансформації освіти і науки» та урочистому відкритті обласного STEM-центру.

На презентаційній панелі «Презентація кращих практик та напрацювань із популяризації та реалізації STEM-освіти в Донецькій області» Селидівська загальноосвітня гімназія представила свій проект «Smart-classroom як приклад впровадження нового освітнього простору в рамках Концепції НУШ» 

Працівники міського методичного кабінету  взяли участь у онлайн-трансляції урочистого відкриття обласного STEM-центру.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень